Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou, äldre reviderad text.


EN ALLRA SISTA KYSS

 

I mitt av sorg

så fyllda hjärta

det som då slog 

så snabbt och hårt

det här var vårt

allra sista avsked

och allt kändes plötsligt

så oerhört svårt

 

visst du och jag

vi visste nog svaret

men såg vi kanske ändå

fram mot gryningen

för det var då 

som jag skulle resa

och då för alltid

lämna oss igen

 

i det så märkliga livet

som vi levt

det som började 

och nu slutade just här

 vi hade nog för länge

levt på hoppet

så länge som detta

funnits just där

 

hmm ...vi hade båda

länge sparat

på vår allra sista

kärleksfyllda kyss

den fanns kvar där

bland resterna av lyckan

den lycka som funnits där

alldeles nyss

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-24 09:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om avsked.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP