Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


scenbyte behöves


obekvämt följa hur kulisserna skiftar färg
alla skruvar sig på stolen
när scenariot får en mörkare kulör
stampar åskådarna i golvet
och ropar RIDÅ
ibland vill vi stoppa världen och hoppa av
då vi ser alla katastrofer som hotar
vi kan stå där bakbundna med ögonbindel
med ryggen mot muren
tillsammans med andra
och väntar på skottet

det är då scenbyte behöves







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-24 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP