Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara en god medmänniska

 

 

 

Det finns många glädjedödare
som kritiserar och fördömer
som släcker andras ljus
svårt för mig att förstå

 

Jag vill vara en glädjefödare
som uppmuntrar och berömmer
som tänder nya ljus
när mörkret faller på




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2023-03-24 09:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Med en kärleksfull hand ger du ömsinta ord. Värdefullt
2023-03-28

  MaLo VIP
Helt övertygad om att du lyckas lika bra
irl som här. Fint!
2023-03-27

  Poesia VIP
Tända nya ljus - underbar text <3
2023-03-27

    Påfågel
gott
evigt
budskap
2023-03-27

  Niliboy
Jag med!
2023-03-27

  Anya VIP
Så sant. Vad vinner dessa glädjedödare på att bara måste säga något dumt. Finns även här på poeter. Jaa, vi är alla olika, brukar jag tänka. Du är en glädjefödare. Bra ord!
2023-03-26

  Kajan VIP
Fin text; både till rytm, ton och innehåll.
2023-03-26

  Eva Langrath VIP
Mycket fin text.
2023-03-26

  Ninananonia VIP
Så bra!
Jag också!
2023-03-25

  Kungskobran VIP
Det skall vara högt till tak
ingen får vara slak
glädjen är vår bästa vän
ge dig åt glädjen hän
2023-03-25

    Lena Staaf VIP
Varje glädjefödare är guld värd!
2023-03-24

  Blomma-Stjärna VIP
du är en glädjefödare
och det behövs fler som du
så vi får låta oss inspireras
tack!

2023-03-24

  Eva Helene VIP
Så skönt att det ändå finns många som du! :)
2023-03-24

  Feminaz
En glädjefödare, vilket kreativt ord! Tack!
2023-03-24

  Koloristen
Jag vill vara en god motmänniska.
2023-03-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att vårda och
ta tillvara det ljus som finns.
2023-03-24

  Solstrale VIP
Ja en glädjefödare du är här!
2023-03-24

  siv birgitta.a. VIP
DET ÄR VÄL DOM SOM INTE MÅR BRA.

2023-03-24

  Öknens Ros VIP
Ord som väcker värme och glädje.
2023-03-24

  Respons VIP
Det låter som en god idé. Liten skillnad i orden mellan förare och förare. Desto större i praktiken.
2023-03-24

  Maria Sundelin VIP
Håller med dig
Kramar
2023-03-24

  Sparvögat VIP
Du sprider glädje i ljusets närvaro…
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP