Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormor

borta i hörnet
sitter en gumma
på snart 70

långt före
min tid
som 70åring

hon sitter där
och tänker
inte på framtiden
mer än normalt

hon ska snart
försvinna till
himmelen

bara almanackan
vill så




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-03-24 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP