Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad


Vad?

Natten gnistrade och glimmade

som hans och hennes ögon gör 

när de älskar

 

han älskar hennes ögon

alltid 

han vet att de är

själens portar till evigheten

 

fyra eldar möttes

sammanlänkade solar

som när hav möter hav     av kärlek

två stjärnor nära

 

säg mig

vad är ett liv utan ett hav?

vad är ett hav utan en himmel?

vad är en jord utan regn?

vad är en jord utan en sol?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-24 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP