Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vicky V

Vicky V,
från 9C
du som gick i mitten,
nu såg jag dig breve´
i skuggorna,
av Butcher Hill
på lekplatsen
nynna på en sång,
lurarna var på
när du hopp, hopp,
hoppade på tå
jag undrar, vad som hänt
har din linje böjts,
har den blivit sne´
sen vi slutade
i 9C
nej, Vicky
om vi ser tillbaka
var nog inga
linjer raka,
ingen av oss
riktigt hel
fina lilla Vicky V
från 9C




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-24 12:26



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin hyllning till klasskamrat!
2023-03-25

  Ninananonia VIP
Fint om Vicky V..
2023-03-25

    Kämpendahl VIP
Herren är högst närvarande i det förgångna.
2023-03-24

    Sefarge VIP
Hoppsan sa!
Vad en blir
Glad av att
läsa denna
sångbart hopp
-fulla dikt med
lite undrande
allvar där
emellan?
;)
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP