Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


reflektion


Tempoväxling


När man blir sjuk
växlar tiden ner
till ett helt annat tempo
än det vanliga

Varje aktivitet får sin rutin
och sin betydelse
det är som om en dag är
ett helt liv i en liten skål

När man är frisk
reflekterar man inte alls
över att man är det




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-24 17:02



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En reflektion som den som varit, eller är, sjuk kan känna igen sig i.
2023-03-25

  SatansSon VIP
jag själv lider av sömnlöshet. ingen hjälp finns att få.
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP