Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Navelsträngen


Många försökte klippa
tråden mellan oss två
kokongen spanns kring Lorden
Depression tog plats
tomma löften utan substans
Giftet Cesar drack
och en djävulsk Masterplan var sjösatt

Vi är inte blåögda mer
och skriver om orättvisor lögner
manipulativa personer
Dessemellan sjunger vi som fåglar och flyger
eller inspiration av dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-24 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP