Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Falsk Dimridå

"Heligt förbannad"

Säg, hur är man då?

Av Gud övermannad

med rätt till att slå?

Guds vrede besannad

är svår att förstå.

Ty heligt är veligt,

när man säger så

och helt oförenligt

med andens platå.

Heligt förbannad

är blott en nivå

av hatet besannad.

En falsk dimridå.

Ondskan övermannad

är köttets påbrå,

med anden avstannad

när Gud tittar på.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-24 17:55



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Väldigt bra skrivet!
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP