Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Fredrik Skillemar på Rapport

Jag älskar Fredrik Skillemar, nyhetsuppläsaren på Rapport, på grund av hans ovilja att önska halva Sverige en god kväll i slutet av sändningen. Missunnsamheten är en uråldrig gammal svensk hederlig tradition och frisk attityd som för så mycket gott med sig så att människor känner sig glada och upprymda. Det är något härligt svenskt med Skillemar. För visst ska man sköta sig själv och skita i andra. Och så blev hela landet på så där gott humör.
Jag är så glad att jag är svensk för Sverige är ju bäst alla kategorier och områden. Fredrik Skillemar är en ledstjärna för det äktsvenska välmåendet. Han borde bli partiledare. Jag har glömt bort var jag bor, kan någon hjälpa mig?
Han är min sång och min glädje han Herre och Gud. Jesus i dina händer jag vilar till livets slut.
Och nu över till Moderaternas partistämma: Sänk skatten för de rika. Det ska löna sig att vara bäst. De fattiga måste börja skärpa sig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2023-03-24 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP