Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag


du slår och slår och slår
gör hål

jag stannar famlar ramlar

du går och kommer
slår och går

jag lagar ler och svamlar




Fri vers av MariL VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-24 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP