Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåhallon och drakägg

Vissnar före snön.
Barfota spår längs stig av snäckor.
Ingen ser oss.
Fastän dimman lättat.
Kryper ihop i stjärnornas famn.
Där lavan ännu glöder.
Vit.
Fastän jag inget visar.
Du ser mig.
Före regnet.
Det som vissnar.
Före snön.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-03-24 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP