Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnskogspärlor

Finnskogspärlande
klanger slår
granars strängar an

på kådspelande
generationers
ärvda dna-tangenter

välver sig över
strandbädden
häver sig över
älvens buktande is

Finnskogens
ljuva hjärteklang







Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-24 21:32



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stilig Finnskogspärla som här har åstadkommits. Fint spelande verb
som slår, välver, häver. Erinrar
Jularbos två valser om ämnet:
"Livet i Finnskogarna" och
"Flickan från Finnskogarna."
2023-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Jularbo!
Han var kung!

Håller även med föregående talare.
2023-03-25

  rostspik VIP
Du är fenomenalt bra på naturlyrik.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP