Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingmar Bergman knackade på idag

Ingmar Bergman knackade på idag och frågade om han fick regissera mig. Ja tack sa jag och mitt liv blev mycket bättre efter några timmar.
Det var främst min omåttliga vrede som han förlöste och styrde upp vilket gjorde att kärleken fick fritt flöde och spelrum. Det ska vara skönt att vara människa skrockade Erland Josephson som satt och drack öl i min soffa.
Sen kom Liv Ullman och Bibi Andersson och vi hade en härlig kväll medan Ingmar regisserade oss och strukturerade upp våra otäcka barndomstrauman.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-24 21:37



Bookmark and Share


    Ett utkast
Ingemar Bergman mpste ha gjort exakt det du behövde med härliga repliker och lite värme, trots lidande.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP