Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främjade Framtid


I iris av surrealism,
Bilden blir klar.
I en ton utan färg,
I en ton utan klang.

I ett bibliotek utan böcker,
I en affär med oätbar mat.

Konversation utan substans,
Men svar på alla frågor.

Ett jobb som går som en dans,
Men du slits ut av alla bestyr.

Kostnaden är delvis subventionerad,
Men kostar dig dyrt.

Du är endast data, men lovas,
Evigt liv med evigt lidande.






Fri vers (Spoken word/Slam) av SellwiN VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-24 23:24



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du sköna nya värld.
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP