Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUTIN VILL ATT MODER SVEA SÄRAR PÅ LÅREN

Putin said : Mitt rykte
bryr jag mig inte om,
så länge man fruktar mig,
och fakta är fakta,
även om det skulle krävas
ett världskrig
att bevisa det,
för som misantrop ser jag
optimistiskt på läget,
där världen ligger
i mina händer,
men om moder Svea
särar på låren för mig
liksom hon gjorde för Hitler,
så att jag kan försörja
den ryska krigsindustrin
med er järnmalm,
lovar jag att inte slå er,
annars kommer ni att få
så mycket stryk som ni inte ens
i era värsta mardrömmar kunnat
föreställa er.



-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2023-03-25 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP