Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också?

Jag ser det snöar vitt

stora flingor faller förvirrade

som jag

 

som jag och mina tankar idag

och jag undrar

vem är jag ?

 

när allt är vitt i lanskap

som ark av papper

och telefonens yta blank

 

sedan knappars tryck

i redigering av landskap

inuti mig

 

visst är det så


jag förstår inte det jag förstår

 

och poesin göms

under ett täcke

av snö

 

stjärngalaxen som jag bor i 

också


men hon är

älskad

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-25 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP