Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1015.DRAG_QUEENS...

*VÄRLDENS_DRAG_
*RU_PAUL*
_QUEENS_KAMPRÖRELSE

_SPRÄNGDE_BORT_
_TVÅNGS_IDEAL_

_NU_FÅGAR_DEM_
ALLA_TRÄDA_FRAM_
_PÅ_HEMMA_PLAN!

_OCH_JUBLA_
_FÄRGRIK_SKÖNHET_
_MED_FÄRGRIKA_ORD_ÖVER!
===
DERASS MOD UTSTRÅLAR
POMPA OCH GLITTER MED
LÄTT VÅRIG HUMOR!

VI DYRKAR DRAG QUEENS!!!
HALLELUJAaaaaaaaaaa*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-03-25 08:45



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Det är EN BRAGD att våga ställa/pigga upp i DESSA DYSTRAAAATIDERRRRR!!!


2023-04-01

  rostspik VIP
Vill vuxna människor hålla på med sånt, fine. Men pracka inte på barnen draggrejer.
Därför nej till sagostund med dragqueens.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP