Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

I tårars flöden
fångas många öden
längtan efter det som varit
glädje och sorg som farit,
bort i ödets gemak
med en bitter eftersmak




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-25 08:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! Tårar kan betyda så mycket. Även glädje, faktiskt.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP