Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår

Jag vet att jag inte alltid förstår

men jag vet att det kommer en dag 

då jag äntligen gör det 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-27 13:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Talande, och viktigt för mänskligheten att kunna inse!
2023-04-04

  Bibbi VIP
Amen!
2023-03-29

  Susen VIP
Hoppfullt. Få rader som säger mycket
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP