Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuriren

Om det skulle gå bud,
bud över gamla Atlantis
en dag,
om den dagen blev blå
och vår Atlant
skulle glimma just då,
så glimma till svar,
säg att jag simmar
tillbaka nån dag.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-25 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är så behaglig och lugnande läsning, har läst många gånger. Och visst glimmar Atlanten.
2023-03-30

  Respons VIP
En riktigt glimmande längtansvers!
2023-03-25

  kriya
menar texten som ett tecken alltså.
2023-03-25

  Ninananonia VIP
Den var finurlig.. så låt mig fundera...
2023-03-25

  kriya
hade tänkt införskaffa en sten idag på mässa och läste den här texten någon timma jag drogs till en Celestein. den ska tydligen hjälpa till och skydda vid resor mellan världar. tack för ditt tecken :)
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP