Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inga ord


Vokaler på drift


tt skrv tn vklr r nt ltt
dt blr ng br mnngr
Dsstm r dt vldgt svrt
tt ttl dm fr d fstnr mlln tndrn


?÷,¶?£¢€¥^{}\%??[@#$&()!???


Rätt lösning kan erhållas via pm:-)




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-25 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP