Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De och vi

En del verkar inte bara
för sig själva, utan tycks även klara av
att sträcka fram en hjälpande hand
till andra och de är alltid först på plats
om nå´n råkat ut för nå´n fara...

Och just här finns sådana där
vänliga själar som ställer upp
villigt och glatt
och undrar, hur e´ de´ fatt?
Om nå´n fallit så platt...

För dessa är det bara
att tacka och buga
och på den hjälpen
som på en god karamell suga...
Men vi hjälpta kan ju som de
bli lika sluga och gå omkring
och för andra också duga...













Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt