Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tår som trampades på så ont aj då


Men oj…

Trampade jag dig på tårna
aj då så synd
och ont, som inte var min mening
…förlåt

*Du kan få honung på en slev
som jag karvar loss ur hinken för
…honung är läkande på många sätt…

*Honung, fast eller som flytande är i stort sett
detsamma;
Och flera köper flytande om höstarna;*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-25 11:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Illa, illa .. tårna är så lätt stötta - behöver stöd - oj oj oj!
2023-03-26

    Lena Söderkvist VIP
Det är aldrig för sent att ångra ett feltramp. Men här kanske det inte handlar om det, utan om någons snarstuckna reaktion, som skall dämpas med honung,,, Något klurigt,
2023-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Mig har du i alla fall inte trampat på tån.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP