Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tödroppsrapp

Taktfast tödroppsrapp

ur vinddrag genom fönster

Snödränkt sandlåda




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-25 13:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett elände detta med snön. Här i Gävle har det säkert kommit 6 cm.

Minns du sången om Droppen Dripp och Droppen Drapp med Alice Babs?

2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP