Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gratis te

i morgon
finns inte Andreas

då slipper jag se
denne lättretade
skitstövel

nyss blev han
irriterad för
att jag
sa nåt till
honom då
fanskapet väntade
på te

japp

han går gärna
en kilometer
för att få tag
i gratis te




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-25 14:41



Bookmark and Share


    Askanden
en nyttig promenad
sedan te
win win

andreas är inte mainstream-muslim
de fastar.....
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP