Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle kanske städat själv...

Man ser sin fru med en ny ring...
Sa: -Var har du hittat detta ting...
Hon sa: -Minns jag rätt
efter skött din bils TVÄTT...
Fanns den i baksätet lyste: BLING!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt