Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan


ju mer egoistiskare hon är
ju bättre kommer hon få

ju bättre kommer världen må























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-25 16:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa! Kvinnan piskar
Rumpan på S.A.I.
Steve Lando som
njuter och mår
så bra!
;)

2023-03-25

  Gunnar Hilén VIP
Tack Cugel ! Äntligen en till som ser igenom skiten han kommer med. En bedrövlig människosyn som utgår från att manlig kastration är bra.

Stackars barn som jag brukar kommentera dessa texter med. En som skiter i barn.
2023-03-25

  Cugel VIP
Jag vet inte om egoistiska kvinnor skriver under på det. Egoism straffar sig.

Kvinnor uppträder ävenledes egoistiskt mot varandra, inget blir bättre av det.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando