Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanesång

Sitter och betraktar vårt Hem.
Hur länge än skall vi två kunna bo här tillsammans.
Duochjag
Lever vi i själva verket Svanesången.
Är det så det är.
Egentligen.
Du, hustru, åttiofem.
Jag, din man, lillpojken, åttiotvå.
Båda med vissa vårdbehov.

Har vi seglat färdigt detta vårt Skepp-på-land.
Precis som nyss vi gjorde med strandsatta Havsfarkosten.
Frågar jag mig.
Lyss till aftontrast i mars.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-25 17:05



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Jag tror du kan känna båtens rörelse när du vaknar i sängen.
Jag tror du kan känna när vinden tar tag i seglet och det bär i väg.
Jag tror allt sitter kvar i kroppen på dig käre vän.
2023-04-01

  Kungskobran VIP
Njut av de stunder som är kvar
2023-03-26

    Melona
<3
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP