Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vårlängtan en gråkall dag


Isen ännu kvar
snöflingor yr

När vi bron
över sundet far

Kylslaget
vacker är vyn

Ändå är vår
”vårlängtan”stor

Ännu en
gråkall dag

När vi bron
över sundet far










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-25 17:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mars är en vintermånad det glömmer man lätt när det blir allt ljusare
2023-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Här har det kommit en massa snö. Den bidrar till att vårlängtan intensifieras.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP