Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är...

Ett kort besök i paradiset

Ett kort besök i helvetet

En ständig förundran över resan

En ständig undran om det är bra nog




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-25 18:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Livet beskrivet kort o koncist;gillar!
2023-03-26

  Kajan VIP
Ja, nog kan det vara allt mellan himmel och jord. Skönt att de överflödiga orden ej kom med, det gillas.
2023-03-26

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, fint koncentrerad kontrast!

Låter ändå bra att man har något att (för)undra (sig) över!?!

2023-03-26

    Lena Söderkvist VIP
Hela livet i en minnesvärd sammanfattning.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP