Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två uppvaknanden

du uppe
i morse
långt innan
uppvaknandet
vad du gjorde
efteråt vill
ingen veta
men du vaknade
då skötaren ringde
för att du
skulle vakna




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-03-26 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP