Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tallarna,veboden stigarna och träden

Är på landet
inte ofta
men ibland
Det sägs att
omväxling
förnöjer

Fågelsången
bryter tystnaden
när lugnet är
markant
Hemma är det
inte riktigt
likadant

Inte lika nära
tallarna veboden
stigarna och träden

Ändå är det också
skönt att efter helgen
åter vända hem
Är nog ingen riktig
lantbo än

Även om jag nog ibland
kan längta efter tallarna
veboden
stigarna och träden







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-26 10:15



Bookmark and Share


    Askanden
naturen är Allahs verk
alla dessa biotoper
2023-03-26

  Kungskobran VIP
Så känner jag det åxå ibland
när jag är här vill jag vara där
när jag är där vill jag vara där
2023-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Miljöombyte kan göra oss gott.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP