Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


julen 25

kör mig till
banken
julen 25

för 100 tusen
kommer till
mig julen 26

jag har skuldsanering
tills 26
och vill älska
Malin där efter
på alla
sätt




Prosa av SatansSon VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-03-26 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP