Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också rik

 

jag stannar upp
på stranden inför
hav av stillhet
så gott som ljudlöst
är oförmögen att förstå
andedräktens inre jubelton
där distansen är oändlig
närhet än så länge inbillning
påminnelse om ödmjukhet i
mina myrsteg i din riktning
då drömmar silas att klarna
till kallkällans genomskinliga
när jag faller i din ordfamn öppnas en genväg till
horisonten världens ände
hamnar i sensuell trygghet
vilar i det oundvikliga

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-26 12:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mycket mjuk text med vackraste ord.
2023-03-26

    Askanden
jubelton
så tyst
ändock
så mäktig


2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg