Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa nu när ingen ser!

Konstnärer, poeter och dirigent...
Nu har det äntligen hänt.
Ser ni blomman på vår äng?
Var inte fåfäng!
Gå ut och plocka!
Ta för er mitt herrskap.
Buga och bocka.
Dansa nu när igen ser.
det är nu det sker!
Huka dig ned och plocka!
Glöm inte att buga och bocka!




Bunden vers (Rim) av Hilding Wickström
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-26 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström