Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POLITIKERS OCH POLISERS SEXLIV

I en tid där världen står vid randen
av ett världskrig,jorden lider av
klimatångest och samhället alltmer
övertas av kriminella intelligenser,
tycks uppmärksamheten mest
prioriteras kring politikers och
polisers sexliv vilket visar på vilken
nivå snuskjournalistiken bedrivs
som gräver i andras sopor och tycks
demokratiskt befriade.

Politiker och poliser vill också ligga,
men vad har ex Trumps sexualliv
med hans politiska engagemang att
göra ?

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2023-03-31 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP