Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröjdsam


gnistrande smaragder
gudinnans ögonfröjd

din själ är likt, av naturens höjd























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-26 12:46



Bookmark and Share


    Askanden
fin
2023-03-26

  lodjuret/seglare VIP
Livets möjliga medtävlare samt fertilitet, känsla för humor och stridighet, kamp för tillvaron, tycks i mångt och mycket vara meningen i livet.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP