Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den veke Clark Kent

nej inte Kal El

mer den veke
Clark Kent

kommer ihåg
stålpojkens vader
som mina vader
nu på sistone
blivit lika


efter många om
och men
ser jag det tydligt

medan jag hela tiden
ryggar för samlag
kommer jag
allt närmare
det definitiva slutet

richt

jag vet inte
hur man knullar




Fri vers av SatansSon
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-03-26 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon