Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mina brev till Marie

marie
du minns nog
breven du fått
av mig som du
sände vidare till
västeråspsyk
våning 5

de hamnade
hos min läkare
i Köping

jag fick dem
av honom
i ett läkarbesök

de var oöppnade
hela bunten

du hade glömt
hur jag var
hur jag såg ut

och det passade
dig utmärkt
sen tjugo år
senare läsa mig
på blogspot

skitstövel

du kommer aldrig
till himmelriket

du vet inte
vad det innebär
med kärlek




Fri vers av SatansSon
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-26 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är så glad att du tar med oss genom sådana här berättelser (jag läser dem som minnen, men det vet jag förstås inte om det är). Det är så mycket livshistoria du får ned i små korta ögonblicksbilder, som du sen sätter i perspektiv med nuet och tankar från idag. Jag gillar och tackar för denna läsning. Du har ett hem i poesi.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon