Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur samariter finns...

-Är din pappa en modig man?
-Han! Nej absolut inte alls han...
Om mor ej är här
kommer Ann vännen kär
och nattar honom var kväll minsann...





.




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-26 18:01



Bookmark and Share


    Påfågel
samaritkläder
farise
varg
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt