Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till carin

många vittnar
om mig
och min framlevnad
som artist

jag kan spela
lite gitarr och
ritar roliga teckningar
skriver poem som
vem som helst
kan leva sig in i

jag försöker förstå
folks funderingar
om mig
men klarar det inte

nyss var jag frestad
ringa till tsarine
men lät bli

jag har från
första början
aldrig kunnat
vara normal
i hennes närvaro




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-26 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt att låta bli ändå. Man ångrar sig alltid efteråt, eller i alla fall jag.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP