Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vinteråker

Åkermarken
i vinterdräkt
av ett snötäcke
övertäckt

Spår av
moder jord
därunder
Träder fram
där plogen gått

Förvandlar
bondens slit
till svarta
ristningar
över åkerns
snövita ark

Likt hemliga
tecken
dragna genom
matnyttig mark






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 09:04



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Enkla storheter.
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP