Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Allt samverkar till det bästa för de som älskar Gud". Romarbrevet 8:28 Egen bild.


Genomglad


Vid dagens summering

konstaterar jag följande;


Jag har blivit av med febern

som plågat mig i över tre år

Det var tandköttsinflammation

som med framgång kunde behandlas


Jag har lyckats få ner min övervikt

och står nu i kö för min höftoperation

Vad kan jag mera önska just nu?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-03-27 09:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag förstår att du är glad...har tänkt mycket på dig och nu önskar jag dig allt gott...
2023-04-29

    Sefarge VIP
Jaa så skönt med Åkommor
som kan behandlas och
lyckligt försvinna
även i mogen
ålder!
;)

2023-04-01

  Eva Helene VIP
I tacksamhet och med ödmjukhet skrivet. Gläder mig med dig!
2023-03-27

    Kämpendahl
Amen.
2023-03-27

    Kämpendahl
Gott att du är helbrägda.
Det var mycket du hade lyckats åstadkomma.
Fysiska krämpor är en pina, jag vet.
2023-03-27

  Ninananonia VIP
Åh vad skönt att du har fått hjälp och äntligen kan få känna dig riktigt glad!
Vilken lycka!




2023-03-27

  Poesia VIP
Härligt! <3
2023-03-27

    Påfågel
hälsoglädje
underbart
Amen
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP