Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hawaiku (3)

I Hawais skogar
hemska insekter insektsfobi
KBT riktigt misslyckad KBT




Fri vers av Påfågel
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågel