Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag glömmer aldrig


Välkommen in


Efter den stora sorgens dag
infann sig en stor förvirring

livet föll isär
och tillvaron
blev svår att greppa

jag åkte planlöst runt
med barnen i bilen
i brist på bättre

Välkommen in!
bjöd oss en av barnens vänner
jämnårig med min yngsta dotter

ni får kaffe

Vi anlände till detta
varma välkomnande
ombonade hem

det första jag gör
är att gå uppför trappan
inn i döttrarnas
gosedjursbelamrade sovrum

lägger mig på ryamattan
mitt i rummet
där jag utmattad somnar

Tack!
jag glömmer det aldrig









Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-27 10:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
var det din man som dog?
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP