Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar besök

Se spåren långt borta

Följer efter

Ser plötsligt spåren  försvinna

Änglar följer tätt

 Vägen där du alltid går

De ser dig där i livet

Möter dig vid vägskälet

 Blir synliga i sina vingar

Vaknar upp

Plötsligt singlar en vit fjäder ned

Fångar den i handen

Tröstar också i svåra stunder

Och i ensamhet

 De följer dig  vidare

I spåren av ett viktigt liv

Kommer  alltid i rätt tid

In i ditt liv

Försvinner  lika fort iväg




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-27 12:20



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DESSA ÄNGLAR AGERAR I EN MÄNSKLIG GESTALT.
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP