Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Gå var du vill

Våga ta steget

Fullt ut

Snubblar inte längre

Över marken

I månens land

Ser månen stiga upp

Andas  

Friheten kommer sakta

Sjunker in

Det är tid vakna upp

Känna glädjens kraft

Månen lyser

Star över skogen

Det var länge sen

Kände sig så fri

Ser ut genom fönstret

Möter skogens lugn 

Månskenet 

Sprider ett vackert ljus

Över  gran topparna

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 12:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
VACKER NATURBILDEN SOM GER KÄNSLAN AV FRIHET
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP