Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biljett till himmelriket

mer och mer
villrådig för
var dag
som går

varför är
jag kvar?
undrar jag
varje morgon
då jag vaknar

en dag
kommer jag
till himmelriket
ska ni se

men vem
följer med

den frågan
grubblar jag på
varje dag




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-27 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP