Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner känslan

Som om jag vore
i en dröm någon annan drömt
skulle jag ändå
bara vara
samma maskros regn
i den blick
som klädde mig naken
där
jag åter dansar
samtidigt
känner dig
inom mig
som den smekning
vi gav varandra
medan liljornas nätter frös
medan du värmer mig
och jag aldrig
känner känslan
av saknaden som av vit jasmin
kittlande våräng
doftar som älskande blommor
fastän
våra stränder redan möts
så vilsen
så nära
så ömsint
att våran kyss blev den passion
någon annan drömt om
i ett stilla maskros regn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP